Om at være god nok

Om at være god nok

Det er nu ved at være nogle dage siden jeg tog beslutningen om at blogge igen, og jeg har endnu ikke fået skrevet noget indtil nu. Jeg har nemlig lige siden den dag gået og tænkt på, om jeg overhovedet har noget klogt og interessant at byde ind med? Er jeg overhovedet interessant at følge? Og kan jeg egentlig inspirere folk? Jeg er jo endnu engang sygemeldt, og er stadigt i fuld gang med terapi og healing. Jeg har kort sagt stadigt meget at lære, og jeg er langt fra i mål. Pludseligt dukker en anden stemme op ”Skal man da være det?”. Denne stemme er min fornuft. Og nej, det skal man ikke. Jeg skal ikke have et fuldtidsarbejde, dyrke træning hver dag, være i balance og have en masse overskud for at kunne byde ind med noget. Jeg skal ikke være i mål. Denne blog er derimod en del af rejsen mod målet og ikke selve målet. Så kl 23.30 lørdag aften satte jeg mig til at skrive bare et eller andet for at komme i gang, og lod de negative tanker passere. For selvfølgelig har jeg da noget at byde ind med. Jeg kan byde ind med at fortælle dig der sidder og læser med, at du ikke er alene. Vi får alle negative tanker på et eller andet tidspunkt i vores liv, og de skal simpelthen ikke have lov til at tage styringen. I hvert fald ikke hjemme hos mig. Det er tankerne der skaber vores liv, og jeg har altså fået nok af et liv med negative tanker der bestemmer hvordan mine dage og mit humør skal se ud. Så sent i aftes tog jeg beslutningen om at give de negative tanker fuck fingeren, og gik i gang med mit første blogindlæg i lang tid. Det er aldrig for sent at bevise overfor dig selv, at du er god nok på trods af negative tanker og frygten for hvad andre tænker. Jeg er god nok selvom jeg er det sted i livet hvor jeg nu er. Jeg er god nok selvom jeg stadig lærer og healer. Det er nu jeg er i udvikling, og derfor også nu jeg har meget at skrive om og dele – hvis jeg har lyst.

 

Jeg sender masser af lys og kærlighed din vej, og håber du også giver dine negative tanker fuck fingeren, så du kan gøre det der gør dig glad og tro på, at du er god nok. For det er du <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Alle kommentarer modtages med kyshånd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Om at være god nok